Frostad fönsterfilm perfekt för mässor

Vi satt häromveckan och pratade om olika sorters mässor, med mässor menar vi sådana event där företag visar upp deras senaste produkter på en mässmonter eller framför en mässvägg och i en stor lokal. Vi menar alltså inte mässor där massvis med folk sitter och lyssnar på massa talare under några timmar. Dessa kan förstås vara en del av mässor med utställare, men de är inte huvudfokus. Oftast brukar det vara utvecklare av reservdelar till fordon, som https://valeryd.se/ eller fordonsföretag som visar upp modeller som släpps året efter, men det kan också vara företag som visar upp det senaste inom ny frostad fönsterfilm till det mest exklusiva dekorplasten man kan tänka sig.

Det vi pratade om angående dessa sortens mässor var hur vi alla någon gång varit på en sådan mässa och vilka intryck vi fick från dem. Majoriteten av oss var överens om att även fast produkterna såg snygga och intressanta ut, var det ingen som kände att de var tvungna att köpa bilen, båten eller kläderna som visades upp. Mycket av detta kan att ha att göra med att vi alla är varsamma om vår ekonomi, vi slänger inte bara ut en halv årslön på någonting nytt bara för att det är nytt och skinande. Det är därför som ingen av oss äger Iphone X (trots att den snart har funnits ute i ett år), den mest moderna mobilen någon av oss har är en begagnad Iphone 7.

Generellt bör fler vara mer sparsam med ekonomin. Då hade program som Lyxfällan och liknande behövt finnas. Tyvärr har vi människor ett samlarbegär, som gör att vi vill samla på oss så mycket strunt som möjligt. Att ju mer struntprylar man har ger en högre status, är även det stort problem. Det gör att folk som egentligen inte har råd med något, kommer köpa det för att få status.

Det var lite om vad vi pratade om häromdagen, vi återkommer någon annan dag, hej då.